29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Kahramanmaraş At Binicilik Spor Kulübü işbirliğiyle ''2. Rahvan At Yarışları'' Sütçü İmam Üniversitesi karşısında hazırlanan pistte   30 Ekim 2016 pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.


Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan, "Uzun yıllardır ilimizde ata sporumuz adına güreşler organize ediliyordu, ama geçen yıl itibariyle Kahramanmaraş Atlı Binicilik Spor Kulübü'nün kurulması ile bu tür organizasyonlar hız kazandı. Bizler de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu tür programlara destek verdik ve vermeye devam edeceğiz." dedi.


Kahramanmaraş At Binicilik Spor Kulübü Başkanı Muhsin Kılıçsallayan Rahvan At Yarışlarına verdiği desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya Plaket takdim etti.


Rahvan At yarışlarına tay, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş at kategorilerinde bölge illerden 60 a yakın at yarıştı.Baş at kategorisinde Kahramanmaraş'tan Talip Şahin birinci olurken, yine Kahramanmaraş bölgesi binicilerinden Muhsin Kılıçsallayan ikinci ve Nizip bölgesinden İzzet Kaycı üçüncü olarak tamamladı. Geleneksel Rahvan At Yarışlarında her kategoride ilk üçe giren binicilere kupa takdim edildi.