Kahramanmaraş Sezal Grup'un organize ettiği, Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Bu yıl 9.su gerçekleştirilen tenis turnuvası Sezal Grup Tesisleri’ndeki tenis kortunda gerçekleştirildi.

41 sporcunun katıldığı ve mükemmel maçların oynandığı turnuvada seyirciler heyecanlı dakikalar yaşadı.

3 set üzerinden oynanan maçlarda avantaj eleme kurallarının uygulandığı karşılaşmalar sonunda Kemal Canlı ve Dr. Halil Sütyemez bütün rakiplerini geride bırakarak finalde karşı karşıya geldiler.

Ulusal Milli Hakem Arman Özmen'in yönettiği maç heyecanlı geçti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelenin sonunda rakibi Dr. Halil Sütyemez'i 3-1 mağlup eden Kemal Canlı turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvaya katılan bütün rakiplerini geride bırakarak turnuvanın şampiyonluğunu kazanan Kemal Canlı'nın ödülünü İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, şampiyonluğu finalde kaybeden Dr. Halil Sütyemez'in ödülünü ise Sezal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Sezal verdi.

Kahramanmaraş Sezal Grup'un organize ettiği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'na katkı sağlayan ve destek veren İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert'i, Sezal Grup Müdürü Mesut Çanak bir plaketle ödüllendirdi.

Turnuvanın mansiyon ödülü Defterdar Osman Kocaş’a verildi. Osman Kocaş'ın ödülünü Kahramanmaraş Tenis İhtisas Kulübü (KATİK) Başkanı Metin Yanar verdi.

Sezal Grup Genel Müdürü Mesut Çanak, 9 yıldan beri süregelen bu turnuvanın hedefine ulaşması için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, Turnuvayı ilk düzenlediğimizde katılımın çok az olduğunu fakat bu sayının her geçen yıl aratarak devam ettiğini bu yılda rekor bir katılımın olduğunu söyledi.

Çanak, tenis sporunun Kahramanmaraş'ta yayılmasına ve sevilmesine vesile olduklarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Kahramanmaraş'ta tenis sporunu her Kahramanmaraşlı vatandaşın öğrenmesi için ellerinden gelen tüm gayreti seferber edeceklerini ifade etti.

Çanak, bu yıl 9.’sunu düzenlediğimiz turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ettiğini de söyledi. (www.kanal46.com)