Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici arkadaşlarının yoğun baskısı karşısında istifa kararını rafa kaldırdı. Teknik Direktör Daum ve Güiza'nın gönderileceği, transferdeki ilk adresin Krasiç olduğu öğrenildi.

Trabzonspor maçı sonrası görevden ayrılma kararı alan ve soyunma odasında oyuncularına da bu durumu aktaran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün yönetici arkadaşlarının ve camianın önde gelen isimlerinin devreye girmesiyle geri adım attı.
Yönetim Kurulu toplantısında Fenerbahçe'nin sadece futbol değil bir spor kulübü olduğunu belirten yöneticiler, başkanı Evet futbolda hedefimize ulaşamadık. Çok talihsiz bir son yaşadık. Ancak diğer branşlarda tüm kupaları aldık. Sizin hizmetlerinizi kimse gözardı edemez. Bu hayatta herkes hata yapıyor. Demek ki başarılı olmak için futbol takımının üzerinde daha fazla çaba harcamalıyız. Aziz Yıldırım bu kulüpten böyle ayrılmamalı sözleriyle ikna etmeye çalıştılar.

Yıldırım'ın bu sözler karşısında yola devam etme kararı aldığı ve ardından gelecek sezonun planlarının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Hoca arayışı başladı

Teknik Direktör Daum ile yolların ayrılmasına karar verilirken, yönetimin yeni hoca arayışına bugünden itibaren hız vereceği bildirildi. Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana taraftarın en çok eleştirdiği isimlerden biri olan Daniel Güiza'nın da kesinlikle satılacağı ve yerine çok daha kaliteli bir forvetin getirileceği belirlendi.

Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir peşinden koştuğu Sırp yıldız Krasiç ile de prensip anlaşmasına vardığı ve bu oyuncunun önümüzdeki günlerde imza atacağı öğrenildi. Takımdaki yabancı oyuncuların bir çoğu ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin ayrılık sinyalleri veren Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da göreve devam etmesi yönünde görüş birliğine vardığı kaydedildi. Yönetim çarşamba günü saat 12:00'de basın toplantısı düzenleyecek. (Mynet)