SÜRPRİZ İSİM GÜNDEME GELDİ 

Fenerbahçe'de Ali Koç tek aday olarak girdiği seçimde ikinci kez başkan seçildi, güven tazeledi. Transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde gündeme sürpriz bir isim geldi.

YÖNETİM SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

YÖNETİM SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU 

Sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör seçiminde adeta sağ gösterip sol vurdu. 2015-2016 sezonunda da sarı-lacivertli takımı çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

SERDAR VE CAULKER İMZAYI ATTI 

Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi de bonservisi elinde olan Caulker ve Serdar Dursun transferi ile kadrosunu daha da güçlendirdi. Özellikle Serdar’ın transferi birinci golcü için yönetimin elini rahatlattı, zaman kazandırdı.

GÖKHAN GÖNÜL DÖNEMİ KAPANDI

GÖKHAN GÖNÜL DÖNEMİ KAPANDI 

Sarı-lacivertliler'de sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'le yollar ayrıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hizmetlerinden dolayı tecrübeli oyuncuya teşekkür etti.

GÖKHAN GÖNÜL DÖNEMİ KAPANDI

GÖKHAN GÖNÜL DÖNEMİ KAPANDI 

Toplam 10 yıl Fenerbahçe'ye hizmet eden deneyimli sağ bek, Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılması sonrasında savunmanın sağına takviye çalışmaları devam ediyor.

KAAN AYHAN İÇİN HAREKAT

KAAN AYHAN İÇİN HAREKAT 

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda Kaan Ayhan için harekete geçti. Yeni sezonda takımı 3'lü savunmayla oynatmayı planlayan Pereira'nın da milli yıldızı takımda görmeyi çok istediği bildirildi.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞIN DA RADARINDA

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'IN DA RADARINDA

İstanbul'da tatilini sürdüren Kaan Ayhan da Süper Lig'de oynamaya sıcak bakıyor. Yıldız oyuncunun ismi F.Bahçe'nin ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'la da anıldı.

İTALYADAN AYRILMAK İSTİYOR

İTALYA'DAN AYRILMAK İSTİYOR 

Kaan Ayhan, İtalya Ligi takımlarından Sassuolo'da forma giyiyor. Ancak milli yıldız Çizme'de mutlu değil. Takımdan ayrılmak istiyor.

TAM BİR JOKER

TAM BİR JOKER 

26 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 6 milyon euro. Sağ bek, stoper bölgesinde görev yapan Kaan Ayhan, orta alanda da forma giyebiliyor. Sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

SERIE ADA 19 MAÇTA FORMA GİYDİ

SERIE A'DA 19 MAÇTA FORMA GİYDİ 

Bu sezon Serie A’da çok fazla şans bulamayan Kaan Ayhan, 19 müsabakada forma giydi, 5 karşılaşmayı 90 dakikada tamamladı. Kaan, Euro 2020 grup maçlarında da şans bulmuştu.

İKİNCİ HEDEF GOLCÜ TRANSFERİ

İKİNCİ HEDEF GOLCÜ TRANSFERİ

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi sağ bekin dışında golcü transferi yapmayı planlıyor. Kadroda şu anda Ademi, Samatta ve son olarak Serdar Dursun olmasına rağmen sarı-lacivertliler işi şansa bırakmak istemiyor.

PEREIRA PİVOT SANTRFOR İSTİYOR

PEREIRA PİVOT SANTRFOR İSTİYOR 

Fenerbahçe, takımın birinci golcüsü olacak oyuncu için temaslarını sürdürüyor. Bu çerçevede Pereira pivot santrfor özelliklerinde bir golcü istedi.