Fenerbahçe takımına özel ürünlerin satıldığı Fenerium TIR'ı Elbistan’a geldi.


Fenerbahçe Spor Kulübü’nün markası olan Fenerium, Fenerbahçe’nin lisanlı ürünlerini taraftarların ayağına götürüyor. Tüm Türkiye’yi dolaşan TIR, bugün Elbistan’a da geldi. Proma Alış Veriş Merkezi yanında park eden TIR'a taraftarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Futbolcuların formalarının yanısıra kupa bardaktan anahtarlığa, cüzdandan kravata, kumbaradan çakmağa, eşofman takımına kadar Fenerium Mağazası’nda satılan hemen hemen tüm Fenerbahçe ürünlerinin yer aldığı Fenerium TIR'ı, yarın Nevşehir’e geçecek.


Gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten TIR sorumlusu Onur Oruç, “Taraftarlarımız için tüm Türkiye’yi dolaşıyor ve Fenerbahçe’nin lisanlı ürünlerini onların ayaklarına götürüyoruz. Fenerium TIR'ı Elbistan’a ilk defa geliyor ve 2 gün buradayız. Elbistan’daki Fenerbahçeli taraftarların ilgisi de bizleri memnun etti” dedi.


Tır'la birlikte Türkiye’yi gezerek Fenerbahçeli taraftarla bir araya gelen Kongre Üyesi İsmail Akça ise, “Tüm taraftarlarımıza ulaşmak için kar-kış demeden Türkiye’yi dolaşıyor, onlarla bir araya geliyoruz. Fenerium TIR'ında Fenerbahçe Taraftar Kartı başvuruları alıp kart yenileme işlemlerini de yapıyoruz. Tüm Fenerbahçeli taraftarlarımızı taraftar kartı almaya davet ediyoruz” dedi. İHA