Malatya'da Türkiye 3. Ligi'ne yükselme grup maçlarına katılan Kahramanmaraş Belediyespor bugün oynadığı ikinci maçını da 3-0 kazanmasını bildi.

Kahramanmaraş Belediyespor terfi maçlarının ilkinde de galip gelmeyi başardı. Malatya Grubu’nda 3. lige terfi maçlarının ilk gününde takımlar kıyasıya mücadele verdi. 12 Mayıs çarşamba günü oynanan İlk gün maçlarında Kahramanmaraş Belediyespor, Adana Çukurova Üniversitesi takımıyla karşı karşıya geldi.

Malatyaspor tesislerinde yapılan maçta Belediyespor attığı iki golle maçtan 2-1 üstün ayrıldı. Maç sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Belediyespor Takım Antrenörü Halil Yücel, iki takımında iyi bir mücadele verdiğini söyledi.

Yücel, takım olarak gruplara en iyi şekilde hazırlanarak, geldiklerini ifade ederek, "İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. İki takımda pozisyonlar buldu ancak biz tüm şansızlıklara rağmen sahadan galibiyetle ayrıldık. Bundan sonrada en iyi mücadeleyi verip, gruplarda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Belediyespor 3. Lig terfi maçları Malatya Grubu’nda terfi maçlarının ikincisini 14 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da Yeşiltepe Spor Tesisleri’nde Gaziantep Şehitkâmil Belediyespor ile oynayarak sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

"Yeni Kahramanmaraşspor neden Kahramanmaraş Belediyespor olmasın" diyerek kamuoyunun dikkatine Belediyespor'a çeviren işadamı ve spor dostu Muzaffer Çaylı da ortaya konulan başarıdan dolayı Belediyespor'u canı yürekten kutladı. Çaylı, bundan sonraki maçlar için de başarı dileğinde bulundu.

Malatya'da TFF 3. Ligi'ne yükselme 1. kademe karşılaşmaları devam ediyor.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Hatay Yeni İskenderunspor: 1 - Elazığ Belediyespor: 0

Kahramanmaraş Belediyespor: 3 - Gaziantep Şehitkamil Belediyespor: 0

İLK İKİ MAÇINI ALARAK BAŞARI ORTAYA KOYAN KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESPOR'A BUNDAN SONRAKİ MAÇLARINDA DA BAŞARILAR DİLİYORUZ. HAYDİ EDELER; KAHRAMANMARAŞLILARIN KALBİ SİZİNLE ATIYOR. (www.kanal46.com)