Sözleşmeleri sona eren Ömer Bayram ve Emre Akbaba ile yeni anlaşma yapılacak. Ömer sol bek ve orta sahanın, Emre ise hücum hattında birçok bölgenin alternatifi olacak.

TAYLAN VE KEREM TAKIMDA TUTULACAK!

EURO 2020'de boy gösterecek Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu teklif gelse bile takımda tutulacak. 2.5 milyon TL kazanan Taylan ve 900 bin TL alan Kerem'in ücretlerinde iyileştirme yapılacak.

YERLİ 2 YENİ TRANSFER! 

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'le imzalanan 3'er yıllık ön protokoller bozulmayacak. Aytaç ve Alpaslan yedek kulübesini rahatlatacak.

8 numara ve sağ önde oynayabilen Emre Kılınç'ın önemi yeni sezonda daha iyi anlaşılacak.

KAAN AYHAN TRANSFERİ!

Stoper, sağ bek ve ön liberoda görev yapabilen Kaan Ayhan'ın transferi için şartlar zorlanacak.

JIMMY DURMAZ VE YUNUS AKGÜN DE KALACAK!

Geçen sezonu Karagümrük ve Adana Demir'de tamamlayan Jimmy Durmaz ile Yunus Akgün bu kez kiralık gönderilmeyecek ve rotasyonda kullanılacak.

Süper Lig'den çok sayıda teklif alan yedek kaleci Okan Kocuk'un gidişine izin verilmeyecek. Yerli kaleciler kadroda tutulacak...

EN ÇOK LİMİT YİNE GALATASARAY'DA!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün Fiba Emeklilik ile yapılan anlaşmaya canlı bağlantı yaptı. Kulüpler Birliği ile TFF arasındaki toplantı nedeniyle törene katılamadığını belirten Cengiz, "Yabancı oyuncu kuralının ertelenmesini istedik. TFF ile harcama limitleri konusunda da görüşmelerimiz devam ediyor.

Yabancı sınırlamaları ve limitler hakkında bir toplantıdayız. 370 milyon TL ile en çok limit yine bizde ama bu brüt. Brütün içinde futbolcu giderleri ve teknik giderler var. Kulüpler olarak TFF'den bunun düzeltilmesini istiyoruz" dedi.

TARAFTARA ÖZEL KAMPANYA

FIBA Emeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu ve Re-Pie Portföy Genel Müdürü Alim Telci'ye Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, forma hediye etti. FİBA Emeklilik, Galatasaray taraftarı için özel kampanyalar hazırlayacak

BAŞKAN ADAYLARI BİRBİRİNE GİRDİ!

Sarı-kırmızılı kulüpte herkes 19 Haziran'da yapılacak olan seçim öncesinde adayların buluşacağı ortak yayına odaklandı. Ancak 13 Haziran'da yapılacak toplantı öncesinde ise adaylar tüm platformlardan birbirleri ile yaşadığı atışmalarla gündeme oturdu.

 Ortak yayın için Eşref Hamamcıoğlu'nun çağrısı ile Yiğit Şardan dışındaki tüm adaylar katılım onayı verdi. Ancak Hamamcıoğlu'nun organizasyon sahibi gibi davranması katılımcılar arasında şimdiden huzursuzluk yaratmış durumda.

 Burak Elmas'ın listesinde, Fatih Terim'in eski avukatı Rezzan Epözdemir'in yer alması diğer adaylardan Metin Öztürk'ün eleştirisine neden oldu.

 Metin Öztürk'ün Rezzan Epözdemir'in durumu ile ilgili sözlerine ise adaylardan Burak Elmas tepki gösterip "Yakıştıramadım" yorumunu yaptı.