Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği’ni atletizm dalında temsil eden Büşra Atalay katıldığı turnuvalardan dereceyle dönmeye devam ediyor.



Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Trabzon’da düzenlediği Turkcell Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda 400 metrede üçüncülük ve Mersin'de düzenlenen Turkcell Gençler Türkiye Şampiyonası’nda 200 metrelik üçüncülük kazanan Büşra Atalay, son katıldığı turnuvadan Türkiye rekoruyla döndü.
17 yaşındaki belediye sporcusu Büşra Atalay, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Süper Lig Atletizm Yarışmaları’nda "Yıldız Bayan 4x400 mt.
Bayrak Takımı"nda yarışarak 14 yıldır kırılamayan yıldız bayan 4x400 metrede Türkiye rekorunu kırdı.
Elde ettiği rekorlarla büyük spor kulüplerinin dikkatini çeken Büşra Atalay, Beşiktaş Spor Kulübü’ne transfer oldu.
MUTLULUĞUNU BAŞKAN ŞENOL İLE PAYLAŞTI
Turnuvalarda aldığı derecelerle Gaziemir’in gurur kaynağı olan atlet Büşra Atalay antrenörü Adnan Yahşi, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Tuncer ve kulüp yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u ziyaret etti, mutluluklarını paylaştı.
Sporcuyu ve beraberindekileri makamında ağırlayan Başkan Şenol, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği’nin birçok spor dalında elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını söyledi.
Sporcuyu sporu hiçbir zaman bırakmaması ve hayatının her anında spora devam etmesi konusunda uyaran Başkan Şenol, “Beşiktaş’a transfer olarak göğsümü kabarttın, ayrı bir mutluluk verdin” dedi.
 
(İHA)