İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen Üniversiteler Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Serdar Böke'ye Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM) tarafından plaket verdi.

Serdar Böke'nin aldığı başarıdan dolayı gurur duyduklarını dile getiren Kahramanmaraş İl Genel Meclisi’nin AK Partili Başkanı Ramazan Okumuş, kendisinden Avrupa ve Dünya şampiyonluğu beklediklerini söyledi.

Böke'nin genç yaşına rağmen önemli başarılara imza attığını hatırlatan Okumuş, şöyle konuştu: ''Kendisinin Kahramanmaraş, Darende, Elbistan, Afşin, Göksun, Sivas, Adana, Mersin ve daha birçok yerde kara kucak birinciliği var. A Milli Takımda 84 kiloda güreşiyor başarılarının devamını diliyoruz.”

Aldığı başarıdan dolayı duygularını dile getiren Serdar Böke, İl Genel Meclisi'ne teşekkür etti. Bir sonraki dönemde altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini belirten Böke, duygularını şöyle dile getirdi:

''Memleketimize keşke altın madalya ile dönseydik ama olmadı. İnşallah bir daha ki maçlarda altın madalya ile dönmeyi hedefliyorum. Kahramanmaraş'taki genç güreşçi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şampiyonlukların çok uzak olduğu gözükse de çalışırsak başarı çok yakındır. Başarıyı uzak görmesinler çalışsınlar. Ben de daha çok çalışarak memleketime şampiyon olarak döneceğim.''