Eski dünya güreş şampiyonundan hemşerisine 2008 Pekin Olimpiyatları’nda destek…..Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eski Milli Güreşçi Harun Doğan, bugün başlayacak olan ve 8 Ağustos tarihinde de resmi açılış töreni gerçekleştirilecek 2008 Pekin Olimpiyatları’nda güreşecek olan hemşerisi Kahramanmaraşlı Şeref Eroğlu’nun madalya ile dönmesini beklediğini söyledi.

Eroğlu’nun olimpiyatta başarılı olacağına inandığını ifade eden Doğan, yaptığı görüşmelerde de moralinin çok yüksek olduğunu öğrendiğini belirtti. Eroğlu’nun tecrübeli bir sporcu olduğuna dikkat çeken Doğan, başarı ile dönmemesi için hiçbir neden göremediğini kaydetti. Doğan, “Sanırım Şeref olimpiyatlardan sonra aktif güreş hayatını noktalayacak. Olimpiyatlar da onun için bir jübile olacak. Bu yüzden inşallah olimpiyat şampiyonluğunu kazanır. Biz kendisine güveniyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş’ta Şeref Eroğlu ile aynı yıllarda güreşe başladığını ve milli takıma yükseldiğini de ifade eden Doğan, 3 olimpiyat gördüğünü ve bunun herkese nasip olamayacağını belirterek, 4’üncü kez olimpiyat görecek olan Eroğlu’ndan büyük bir başarı beklediklerini yineledi. (İlkay Göçmen / cihan ) (www.kanal46.com)