TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, takımının son maçta sahasında Hatayspor'a 1-0 yenilmesinin kendilerini de çok üzdüğünü belirtti

Başkan, ''Maçı şansız bir şekilde kaybettik. Bence en büyük nedenlerden biri, büyük ölçüde yenilenen ekipte uyum sorunu daha giderilemedi. Bunu aşarsak bu takımla başarılı oluruz'' dedi.

Başkan, yapmış olduğu açıklamada, Türk vatandaşlığına geçme işlemleri yapılamadığı için Gigi Multescu'nun görevi bırakmasının ardından, işbaşına getirilen teknik direktör Şenol Fidan'a güvendiklerini belirtti.

Takımda uyum sorunu yaşandığına inandığını ifade eden Mahçiçek, ''Takımın yeni olması, zorunlu olarak teknik direktör değişiminin sıkıntılarını yaşıyoruz. Ancak, bunları atlatacağız. Genç iş adamlarından oluşan yönetimimiz, takımın başarısı için büyük bir gayret içerisinde bulunuyor, ben şahsen bu gayretin mutlaka başarıya dönüşeceği inancındayım'' diye konuştu.

Pazar günü oynanan maçtan sonra taraftarların kendisini istifaya devam etmesi ile ilgili olarak da Mahçiçek, ''Her takım sahasında yenilebilir. Bu futbolun doğasında var. Bu olayı bazı çevrelerin tahrik ettiği kanısındayım. Hep birlikte takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bizim iyi bir ekibimiz var'' diye konuştu.

Bu arada, Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Fidan, hazırlıkların günde çift antrenman yaparak sürdürdüklerini söyledi.

Hafta sonu kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini belirten Fidan, ''Hatayspor maçında kaybettiğimiz 3 puanı Tarsus İdmanyurdu maçında telafi edeceğiz. Bu maçı kayıpsız kapatarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.