Slovenya'daki kampı devam eden Galatasaray'da Engin Baytar teknik direktör Fatih Terim'le bir araya gelirken, ikilinin ilk fotoğrafındaki detaylar sarı-kırmızılıların transfer listesini ortaya çıkardı.


Engin Baytar'ın Slovenya kampına katılması, teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesini degünyüzüne çıkardı. Terim ile Engin'in buluşmasının ilk fotoğrafındaki bir detay, sarı-kırmızılılar'ın kimlerle ilgilendiğini belgeler nitelikteydi.


Teknik Direktör Fatih Terim,yenitransfer engin Baytar'ı karşılarken, bir sırrını da açığa verdi.


Galatasarayteknik direktörüyenifutbolcusunu karşılarken çekilen fotoğraflar, kulübüninternetsitesinde yer aldı.


İşte bu resimlerden birindeki ayrıntı tüm dikkatleri üzerine çekti.


İkilinin arkasındaki pir tahtada, Fatih Terim'in transferiiçinkafa yorduğu isimler ve bunların maliyetlerini gösteren rakamlar yer alıyordu.


PODOLSKI, BENAYOUN, FORLAN, ELIAS



Sol kanatta, Köln'de bu sezon sıkıntı yaşayan Lukas Podolski'nin ismi yazıyor. Bu ismin altında da Chelsea'de forma giyen İsrailli futbolcu Yosi Benayoun yer alıyor. Listede sarı-kırmızılı taraftarlarıen çok heyecanlandıracak isim uzun süredir gündemde olan Diego Forlan'ın adı da bulunuyor. Ayrıca bir başka Atletico Madridli futbolcu Elias da tahtada kendine yer bulmuş durumda.


Tahtada yazılan isimlerin yanlarından çıkartılan oklarla ücretleri belirlenmiş. Podolskiiçin8 milyon yazarken, İsralli yıldızdan çıkartılan okta 6.5 yazdığı görünüyor.