Kahramanmaraş’ta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Gençler Judo İl Birinciliğinde Kahramanmaraş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (KATEM) öğrencileri madalyaları toplandılar.

27–28 Nisan 2010’da Batıpark Spor Salonunda düzenlenen il birinciliği müsabakalarında genç erkekler kategorisinde KATEM ekip halinde birinci olurken; 13 sporcu ile müsabakalara iştirak eden KATEM 5 altın, 4 gümüş, 4 bronz madalya kazanarak yarışmaları birinci olarak tamamladı. KATEM Judo Takımı, 15 Mayıs 2010’de Burdur’da yapılacak Gençler Judo Grup Birinciliğinde Kahramanmaraş’ı temsil edecek 8 öğrenciden 4’nün KATEM’den çıkması okul yönetimini de sevindirdi.

Beden Eğitim Öğretmenleri Alpaslan Asilkan ve Fatih Yıldırım gözetiminde çalışan KATEM Judo Ekibi’nde 55’de Mehmet Ali Türk, 60’da Mustafa Tokgöz, 73’de Mustafa Duman ve 81’de Mahir Kuş sıkletlerinde genç erkekler birincisi olurken; +78’de Yeliz Özanlağan da genç kızlar birincisi oldu. Bu 5 sporcu grup birinciliğine de katılma hakkı elde etti. Bu arada 50’de Harun Sarıgül, 66’da Ahmet Ak, 90’da Alaeddin Fidan, +90’da Merdan Mehmet Kuzucu sıkletlerinde ikinci olurken; 50’de Serkan Temiz, 55’de Hüseyin Eğitmiş; 60’da Akif Arabacı ve 73’de de Seyfullah Dağ üçüncülük kürsüsüne çıktılar. (Kaynak: Akşam Postası / www.kanal46.com)