TFF 2. Lig 4. grupta yer alan Kahramanmaraşspor’da İskenderun Demirçelikspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Kulüp Başkanı Muhammet Günkut, İskenderun karşısında sezonun en iyi mücadelelerinden birini gösterdiklerini belirterek, “İyi oynadık, kazanabileceğimiz maçı kaybettik” dedi.

Günkut, yaptığı açıklamada son iki maçtır alınan mağlubiyetlerin play-off hedeflerini zora soktuğunu söyledi. Alınan mağlubiyetleri teknik direktör Rahim Zafer’in istifasına ve futbolcuların 10 gün boyunca idmansız kalmasına bağlayan Günkut, bundan sonraki maçlarda yeniden çıkış yakalayacaklarını dile getirdi. Günkut şunları söyledi:

“Dün rakibimiz karşısında belki de sezonun en iyi maçlarından birini çıkardık. 90 dakika boyunca ve özellikle duraklama dakikalarında yakaladığımız net pozisyonlar var ancak olmayınca olmuyor. Yediğimiz tek golle rakibimize mağlup olduk. Bu mağlubiyetlerin temelinde esasen teknik direktörümüzün istifası ve futbolcularımızın 10 gün idman yapmaması bulunuyor. Gerçekten zor bir dönem atlattık. Ancak dünkü karşılaşma da yeniden gördük ki iyi bir ekibiz. Futbolcularımız yeniden gerçek kimliğine bürünmeye başladı. Bundan sonraki maçlarımızdan umutluyum. Alınan mağlubiyetlerle geriye düşmüş olabiliriz, ama önemli maçlarımız var. Bu maçları kazanarak yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum.”

Kahramanmaraşspor’un Bank Asya 1. Ligi için ümidini hiçbir zaman kaybetmediğini vurgulayan Günkut, “Bank Asya hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bu yolda ilerleyeceğiz. Play-off’a kalmasak bile, grup maçlarının ardından bir üst lige yükselmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbolcularımıza olan güvenim tam” dedi.