Türkiye 3. Ligi’ne düşen Kahramanmaraşspor’da (KMS) şok gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş kent merkezinde yayımlanan Manşet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Kulüp Başkanlığı’ndan istifa eden Muhammet Günkut’un geçen Çarşamba günü akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısına gelerek toplantı halinde olan mevcut kulüp başkanı Fatma Arat’ın üzerine yürüdüğü öne sürüldü.

ŞOK!!! GÜNKUT, ARAT’TAN KULÜP ANAHTARINI MI İSTEDİ?

Geçen ay Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığı’ndan istifa eden Muhammet Günkut, kulübün 27 Haziran’da yapacağı kongre öncesinde Çarşamba günü yöneticilerin yaptığı toplantıda görevine yeniden dönmek istediğini belirterek geçici Başkan Fatma Arat’tan kulübün anahtarlarını istediği iddia edildi. Bu olay, Arat’ın gün içerisinde yaşadığı ikinci şok olay oldu.

Kahramanmaraşspor’da ne olup bittiğini kamuoyu bir türlü anlayamıyor. Önceki gün Uğur Ü. adlı kişinin takımda kaleci olan oğlu Ahmet Ü.’nün bonservisini istemek için Kulüp Başkanı Fatma Arat’ın dükkânına gelerek hakaret yağdırdığı iddiasından sonra şimdi de Muhammet Günkut olayı patlak verdi. Aynı hafta iki şok olay karşısında korkulu anlar yaşayan Arat’ın karakola sığınarak koruma talebinde bulunduğu iddia edildi.

Kahramanmaraşspor’da sular bir türlü durulmuyor. Takımın 3.Lig’e düşmesinde en büyük pay sahibi olarak görülen ve geçen ay Kulüp başkanlığı’ndan istifa eden Muhammet Günkut’un, Çarşamba akşamı Batıpark Çay Bahçesi’nde kulüp yönetiminin yaptığı toplantıda başta Fatma Arat olmak üzere kulüp yöneticilerini tehdit ettiği iddia edildi. Aynı gün içerisinde bu olaydan daha önce ise oğlu olan kaleci Ahmet’in bonservisini ücretsiz almak isteyen ve Arat’ın dükkânına giden baba Uğur Ü.’nün ise Arat’ı dükkânda bulamayınca dükkândaki personele hakaretler ettiği öne sürüldü. Bir günde iki şok olayı yaşayan Fatma Arat’ın ise her iki olayla ilgili hukuki süreç başlattığı iddia edildi.

GÜNKUT, FATMA ARAT’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

GÜNKUT, TEKRAR BAŞKAN OLACAĞINI SÖYLEDİ!


Başkan Fatma Arat, Çarşamba günü akşamüzeri Batıpark Çay Bahçesi’nde Muhammet Günkut’un çıkardığı olaylar hakkında şunları söyledi: “Dün akşam (Çarşamba akşamı) yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla toplantı yaparken eski başkanımız Muhammet Günkut toplantı yaptığımız yere geldi. Kulübün anahtarlarını ve karar defterini istedi. Ben bunun yasal olmadığını ve kendisinin görevi bıraktığı için isteklerini yerine getiremeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine Muhammet Bey, ‘Ben yönetimi toplarım, imzaları alırım ve yeniden başkanlığa gelirim’ dedi. Ben de bu evraka imza atmayacağımı söyledim. Daha sonra yanımızda bulunan diğer yöneticiler de duruma tepki göstererek imza atmayacaklarını ifade ettiler. Bu tavır karşısında çok kızan eski Başkan Günkut, bana hakaret etti ve üzerime yürüdü. Yanımda bulunan yönetici arkadaşlar araya girerek beni korudular. Bunu bütün kamuoyunun bilmesini istiyorum. Kahramanmaraşspor halkın takımı, bu takımı da bu hale getiren birine nasıl herkes gözünü kapatıyor? Bunlar kabul edilemez. Ben de yasal yollarla hakkımı arayacağım. İlk iş konuyu savcılığa intikal ettirip gerekli yasal süreci başlatacağım.”

ANAHTARI ALINCA NE YAPACAKTI?

Kulüp anahtarını almak isteyen eski Başkan Muhammet Günkut’un istifa etmesine ve kulüple herhangi bağlantısının kalmamasına rağmen kulüp anahtarını almak istemesi kamuoyu tarafından çeşitli yorumlara neden oldu. Yorumların birine göre eski Başkan Muhammet Günkut’un kulüp anahtarını alarak takımdaki mevcut futbolcuları başka takımlara transfer edeceği iddia edildi.

YÖNETİM ve KAMUOYU TEPKİLİ!

Öte yandan eski Başkan Günkut’un bu tavrı, takımın tüm yöneticileri, taraftarları ve tüm kamuoyu tarafından da büyük bir tepki ile karşılandı. (Haber-Foto: Akif Kaplan - www.kanal46.com)