Kahramanmaraş Spor Kulübü tesislerinde yenileme ve onarım çalışması başladı. Geçen günlerde hizmete sunulan Kırmızı-Beyazlı ekibin resmi internet sitesi www.kanal46.org.tr'de yer alan haberde aynen şöyle denildi:

"Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde öncelikli olarak teknik heyet ve sporcu lokal bölümünün restorasyonuna başlanmıştır.Yaklaşık 6 yıl önce inşa edilen tesisimizde görülen ve acil olarak yapılmasına karar verdigimiz bakım çalışmaları yogun bir hızla sürmektedir.

Takımımızın Antalya'da şu sıralarda yaptıgı uzun bir kamp dönemini fırsat bilerek futbolcu odalarını, dinlenme alanlarını, yemekhane bölümünü ve teknik kadro alanlarını baştan sona yenilenmektedir.Ayrıca sporcularımız için oyun salonu yapılmaktadır.

Yenileme ve onarım çalışmamlarımız bittiginde sitemizden görüntülü olarak siz değerli taraftarlarımız bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla...
Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu"

DİSKİSPOR: 1 - KAHRAMANMARAŞSPOR: 0

Öte yandan; Kırmızı-Beyazlı takım, Serik Cup Futbol Turnuvasında oynadığı ilk karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Kahramanmaraşsor, çok soğuk ve rüzgarlı bir havada geçen mücadelede karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında yediği golle sahadan yenik ayrıldı.

Ayrıca bu karşılaşmada yeni transfer Muhittin Tekin, maçın son 10 dakikasında ilk kez Kırmızı - Beyazlı formayı giydi. (www.kahramanmarasspor.org.tr) (www.kanal46.tv)