Türkiye 3. ligi'ne düşen Kahramanmaraşspor'un yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'dan destek sözü istedi. Başkan Poyraz, bundan önce olduğu gibi Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Sezon bitiminin ardından her ne hikmetse pek ortalarda görünmeyen Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı ve Kulüp Başkan Yardımcısı işadamı Arif Ağyar ile bazı yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın makam odasında gerçekleştirilen ziyarette yeni sezon öncesi destek ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı, Başkan Poyraz'dan destek sözü istedi.

Başkan Poyraz, yeni sezonda Kahramanmaraşspor'a başarılar dilerken, "Belediye olarak Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazırız. Yönetimin başarıyı yakalayacağından eminim. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Belediyespor'un başarılı oyuncuları ile de Kahramanmaraşspor'a katkı sağlayabiliriz. Kahramanmaraşspor'un başarısı bizim başarımızdır." diye konuştu. (Cihan - www.kanal46.com)