Maraşgücüspor, Şanlıurfa Gençlik Spor’u 3 kategoride de mağlup etti.


Maraşgücüspor’umuz Coca-Cola akademi bölgesel gelişim ligi F grubu 8.Hafta karşılaşmasında karşılaştığı Şanlıurfa Gençlik Spor’u U16 kategorisinde 4-1, U17 kategorisinde 2-1, Kadınlar 3.liginde ise 2-0 yenerek içerde oynadığı maçları kazanma başarısı gösterdi.


KADINLAR 3.LİGİ: MARAŞGÜCÜSPOR-ŞANLIURFA GENÇLİKSPOR 2-0


Adem GÜNGÖR nezaretinde Batıpark Stadında 29 Kasım 2015 saat 14.00’te oynanan karşılaşmada Ümit Barış BAYHAN düdük çaldı. Çekişmeli başlayan müsabakada sol kanattan yapılan ortaya kafa vuran Ayşe Yetim skoru 8.dakikada 1-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda kaptan Mislina’nın sağ kanattan yaptığı ortada Esra Çalışkan attığı golle ilk yarı 2-0 Maraşgücü lehine sonuçlandı. 2.yarıda daha agresif görüntü çizen Urfa temsilcisinin çabaları gol getirmedi ve maç 2-0 Maraşgücüspor galibiyeti ile sonuçlandı.


AKADEMİ LİGİ U17: MARAŞGÜCÜSPOR-Ş.URFA GENÇLİKSPOR 2-1


Hasan ÇİFTÇİ nezaretinde çıktığı maça kontrollü oyunla başlayan Maraşgücüspor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarı Burak Demir’in golüyle başlayan Maraşgücüspor durumu 1-1 e getirdi. Daha sonra kontorllü oynunu devam ettiren Maraş aslanları 60.dk da  Ertuğrul GÖNÜLTAŞ ile durumu 2-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.


AKADEMİ LİGİ U16: MARAŞGÜCÜSPOR-Ş.URFA GENÇLİKSPOR 4-1


Şanlıurfa Gençlikspor karşısında çıktığı maça kontrollü oyunla başlayan Maraşgücüspor, ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. Maraşgücüspo ikinci yarı Burku, Emre, Ahmet Zencir ve Güven’in golleriyle sahadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.