Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Şekeroba Kasabasında geleneksel hale getirileceği bildirilen Belediye Halı Saha Futbol Turnuvası Oynanan maçlar sonunda Osmaniye’den Turnuvaya katılan Osmaniye Adapenspor takımının şampiyonluğu ile sona erdi.

Halı sahada oynanan maçların final maçlarını Şekeroba Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güneş, Türkoğlu ilçesinde görev yapan daire müdürleri ve çok sayıda Şekerobalı sporsever izledi.

24 Takımın Katıldığı Turnuvada oynanan ve son derece çekişmeli geçen maçlar sonunda finalde Yakar spor’u 6-2 ‘lik skorla mağlup eden Osmaniye Adopen spor şampiyon olurken turnuva 2.liğini Yakar Spor alırken, 3.lüğü ise SÜT Spor’u 6-3’lük skorla mağlup eden Şekeroba Numune evler ilköğretim okulu takımı elde etti. Centilmen takım ise komşu ilçe Nurdağı’ndan katılan Kırışkal spor ve Nurettin Spor takımları seçildi.

Kupa ödül töreni sonunda konuşan Şekeroba Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güneş, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde geleneksel hale getirilen Halı Saha Futbol Turnuvasının bu yılda düzenlendiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediyelerin görevi sadece altyapı hizmetleri değildir sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere de önem vermek, öncülük yapmaktır, takımlarımızın kupalarını törenle takdim etmiş bulunuyoruz. Tüm katılımcı kurumlara, İl dışından gelerek turnuvamıza renk katan takımlar ile köy takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz ve hizmetlerimiz devam edecektir. Kasaba halkımıza da maçları son derece büyük bir olgunluk içerisinde izledikleri için teşekkür ediyorum. Şehidimiz adına düzenlediğimiz turnuvamız geleneksel ve sürekli olacaktır." (www.kanal46.com)