Dağ Bisikleti Milli Takımında ve Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz Veysel Gülmez Gençlik Spor Kulübü envanterine eklenen profesyonel yol bisikleti ile artık İlimiz adına yol bisikleti yarışmalarında da mücadele edecek.


Dağ bisikletinde yıllarca ulusal ve uluslar arası yarışmalarda başarılar elde etmiş, milli forma ile ülkemize madalyalar kazandırmış Milli sporcu Veysel Gülmez, profesyonel yol bisikletine kavuştu. Gülmez artık yol bisikleti yarışmalarında da ilimiz adına mücadele edecek.


Kahramanmaraş' ın tabiat güzellikleri zengin bitki örtüsü ve doğa sporları yapmaya elverişli ortamları dağ bisikleti, yamaç paraşütü ve su sporları gibi daha birçok doğa spor dalında yapılan alt yapı çalışmaları ile birlikte ilerde adından sıkça söz ettirecek.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; ''Tüm spor dallarında ilimize yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Veysel kardeşimizin her zaman yanındaydık başarılarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Dağ bisikletinde elde ettiği başarılar bizi her zaman gururlandırmıştır. Kahramanmaraş' ta kendinden sonra gelecek gençlere iyi bir örnek teşkil edecektir.'' dedi.


Veysel Gülmez; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı' ya, desteklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarına antrenörleri Cemal Kuş nezaretinde azimle devam ederek Ülkemizi uluslar arası arena da en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.