Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde ikinci olan Kahramanmaraş güreş takımı ile Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Altınova Şehit Bayram Demirci İlköğretim Okulu hentbol takımı, Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.


Vali Kocatepe, ziyarette, kentin spor alanındaki başarısının her geçen gün arttığını belirtti.


Sporcuların gelecek adına umut verdiğini belirten Kocatepe, şunları kaydetti:


"Kentte spor alanında güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Kahramanmaraşlı sporcular, hepimizi mutlu etti. Bunlar güzel başarılar. İnşallah kendilerinden yeni şampiyonluklar bekliyoruz. Tabi öğrencilerimiz spordaki başarılarını derslerine de yansıtmalıdır. Derslerini aksatmadan gelecek hedeflerine ulaşmalarını bekliyoruz. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ediyorum."


Kocatepe, hentbolda Türkiye üçüncüsü olan Altınova Şehit Bayram Demirci İlköğretim Okulu öğrencileri ile  takım halinde ikinciliği elde eden güreş takımının  gelecek adına ''umut verici'' bir tablo ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.


Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Dünya şampiyonu güreşçi ve Kahramanmaraş Belediyespor Güreş Antrenörü Harun Doğan,  Altınova Şehit Bayram Demirci İlköğretim Okulu beden eğitimi öğretmeni Ejder Nacaroğlu, kulüp idarecileri ve antrenörler eşlik etti.


 


AA