Türkiye Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan “13-14 Yaş Teknik Gelişim Kampı’’na Adana’dan 5 sporcu davet edildi.


Adana Okçuluk Antrenörü Akın Eskitütüncü, Çanakkale’nin Gelibolu’da İlçesi’nde gerçekleştirilecek gelişim kampının bir hafta süreceğini, kampa Adana’dan Şevval Öğütçü, Ece Uysak, Kemal Kısmetli, Ata Mert Aka ve Halil İbrahim Tuncay’ın çağrıldığını söyledi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin katkılarıyla malzeme konusunda sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Eskitütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Haftanın 5 günü başta 5 Ocak Fatih Terim Stadı olmak üzere, tribün altında bulunan kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir jenerasyon yakaladık. Çalışmalarımızın semeresini görüyoruz. Bu nedenle Gelibolu’da gerçekleştirilecek kampa kentimizden 5 sporcu davet edildi. Kamp 2 Eylül Salı gününe kadar sürecek. Hedefimiz, gelişim seminerinde sporcuların kendilerini göstererek milli takıma kazandırmaktır. Milli Takım Antrenörü ve Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Darılmaz ve Selma Kaya ile koordineli çalışarak son yıllarda okul-kulüp-veli üçgeni içinde okçulukta lisanslı sporcu sayısını arttırdık. Adana’da bulunan kulüplerin okçuluk faaliyetlerini yaşama geçirmelerini arzu ediyoruz.”


Eskitütüncü, sporcuların Gelibolu’ya hareket ettiğini, kampın 2 Eylül Salı gününe kadar devam edeceğini de sözlerine ekledi.(İHA)