2. lig Kırmızı grupta 27’inci hafta deplasman maçına çıkan Kahramanmaraşspor, rakibi Tarsusidmanyurdu’na 3-0 yenildi. Tarsuslu taraftarların bir anda olaylar çıkardığı maçta ise polisin sert tutumu ise gözlerden kaçmadı. Mersin polisinin özellikle, Kahramanmaraşsporlu taraftarmlara tutumu çok sert olurken, biber gazı ve joplar ise havada uçuştu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Edeler Grubu Başkanı Serkan Altunbaş: “Emniyetin zaafı oldu. Bize onrada, yumurta ve taşlar attılar. Karşı tarafı torpil atıyordu, polis torpili siz atıyorsunuz dedi. Takımıza çirkin hakaretler ettiler” dedi

2 SAATLİK YOL KİMSE GELMEDİ

Siyasilerin oraya gelmesinin çok iyi olacağını belirten Altunbaş şöyle konuştu: “2 saatlik yol Mersin. İki saatlik programlarını erteleyebilirlerdi. Biz hiçbir siyasetçi hakkında yorum yapmadık bu zamana kadar. Ama bu kadar da sahipsiz taraftar olmaz.

OLAYI ANLAMADIK

Biz olayı anlamadık. Aramızda bir şey yok. Normal maçta birbirleri ile tartışırlar orada biter o. Ama bu kadar komplike birşeyi ilk kez görüyorum. Bu hazırlanmış birşeydi. Polislerin burada zafiyeti vardı. Türkiye’nin hiçbir yerinde iki grup bir arada maç seyretmez. Ufak bir tel var. Bekçi koymuşlar, futbolda bekçinin ne işi var? Herkese küfür ettiler”

Haber: Mustafa Kılınç