Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından ve son haftalarda kötü sonuçlar ile eleştiri oklarının yöneldiği Kahramanmaraşspor'da Başkan Doğan Tehçi’nin taraftarlarla girdiği sportmenliğe aykırı çirkin diyalogun bardağı taşıran son damla olduğu öne sürüldü.

Kahramanmaraş kent merkezinde yayımlanan Manşet Gazetesi'nde dün yer alan spor haberinde aynen şöyle denildi:

"Bir ara yeni adıyla Süper Lig’de top koşturan Kahramanmaraşspor tarihinin en başarısız dönemini yaşamaya devam ediyor. Başbakan dâhil birçok kesimden destek sözü alan KMS yönetimi, aldığı sorumluluğun altından bir türlü kalkamıyor.

7 haftada oynadığı maçlarda tek galibiyeti bulunan Kahramanmaraşspor’da dünkü maçın ardından Kulüp Başkanı Doğan Tehçi’nin taraftarlarla girdiği sportmenliğe aykırı çirkin diyalog bardağı taşıran son damla oldu.

Kahramanmaraşspor’da uzun zamandır başlayan sancılı süreç tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bir umutla yönetime gelen Doğan Tehçi ve ekibi bekleneni bir türlü veremedi. Sanko’dan 150 bin TL, Akedaş’tan 150 bin TL ve Kahramanmaraş Belediyesinden rakamı belli olmayan yüksek meblağlar hemen kasaya girerken, deplasman masraflarının da federasyon tarafından karşılanması yönetimi mali yükten kurtarıyor.

Mali yükü sırtında hissetmeyen Başkan Doğan Tehçi, buna rağmen takımı bir türlü harekete geçiremiyor. Ticari işletmesi olan Çanakkale’den getirdiği teknik direktör Hüseyin Yenikan, sahadaki duruşuyla mankenlere taş çıkartırken oyuna müdahale yapmakta zorlandığı gözlerden kaçmıyor. Yenikan’ın soy isminin tam aksine KMS’yi iyi gelmediği apaçık ortadayken, yönetime göre para sıkıntısı olmayan KMS’de Teknik Direktör Hüseyin Yenikan’ın hala neden bekletildiği merak konusu olmaya başladı.

Sezon başından itibaren 7 hafta geçerken, oynadığı maçlarda iki galibiyet alan (Lig’in ilk haftası Erzurumspor maça gelmediği için hükmen yenik sayıldı- Lig’in 3. haftası Trabzon Yalıspor’u 1- 0 mağlup etti.) Kahramanmaraşspor ligin altlarına doğru demir atmaya başladı. Başarısızlıkta en büyük pay yönetime olması gerekirken, Başkan Doğan Tehçi’nin dün Kahramanmaraşspor-Afyonkarahisarspor maçından sonra taraftarlarla girdiği sportmenliğe uymayan çirkin diyalog büyük tepki topladı.

KMS yönetiminin altından kalkamayan Doğan Tehçi’nin istifa etmesi bekleniyor."

(KAYNAK: MANŞET GAZETESİ - www.kanal46.com)