Kahramanmaraş’ta yapılan U14 şampiyonasında, Akademi Spor Okullarında yetişen futbolculardan, oluşan Maraş Spor Kulübü Futbol İl birincisi oldu.


Playoff’ ta  dört takım arasından şampiyon olmayı başaran Maraş Spor Kulübü, bundan sonra ki U 14 Türkiye Şampiyonasında  Kahramanmaraş’ı temsil edecek.


Bugün son olarak Afşin Belediye spor ile karşılaşan Maraş Spor, Afşin Belediye Spor’ u, 2-0 yenmeyi başardı. Galibiyetin golleri ise, Buğra Türkkan’den geldi.


Hayli çekişmeli geçen maçta ise, antrenörler de en az mücadele eden çocuklar kadar heyecanlıydı.


Maraş Spor Basın sözcüsü Hacı Fedakar maç sonrasında yaptığı açıklamada, futbolcuların iyi oynadıklarını ve  oyun boyunca iyi mücadele ettiklerini söyledi.  Antrenör Ethem Tambay’ın yerinde müdaheleler de bulunmasının da  maçın kazanmasında büyük etkisi olduğunu belirten Fedakar,  maçı desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür etti. İleride de daha iyi mücadeleler sergileyeceklerini de ifade eden Fedakar, ekiplerine güvendiklerini söyledi.


Fedakar, bundan sonraki hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu da vurgulayarak amatör sporların desteklendikçe bu tür başarıların daha da artacağını belirtti.


Basın Sözcüsü Hacı Fedakar, “ Kulüp Başkanı Salih Solak, Kulüp Yönetim Kurulu üyesi  Durdu Mehmet Yiyen, Antrenörler Ethem Tanbay, Hüseyin Eralp başta olmak üzere malzemecimizden,servisçimize ve özellikle velilerimize kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.