16 Mart Pazar günü saat 13:30'da Ş.Urfa' da oynanacak olan Ş.Urfa Bld.- Kahramanmaraşspor maçına, KMS yönetim kurulu, taraftarları bu önemli maça götürme kararı aldı. Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı, şunları kaydetti:

"Alınmış olan bu karar neticesinde,16 Mart Pazar günü sabah saat 08:30 da Merkez Otobüs durağı önünden taraftarlarımızı Ş.Urfaya götürecek otobüslerimiz hareket edecektir.

Takımımızı bu zor deplasmanda yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımızın otobüs ve maç bileti temini yönetimimiz tarafından karşılanacaktır.

Bilindiği üzere kırmızı beyazlı ekibimiz yaptığı son iki karşılaşmadan da galibiyet ayrılma başarısı göstermişti.Almış olduğumuz bu iki galibiyetdeki en büyük pay sahibi olarak gördüğümüz taraftarlarımızın,yapacağımız bu kritik karşılaşmada da takımımıza ihtiyacı olan desteklerini vereceklerine inancımız tamdır."

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda yer alan Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, deplasmanda yapacakları Şanlıurfa Belediyespor maçına galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

Sofuoğlu, yaptığı açıklamada iki maç kazanarak, başarılı bir grafik çizdiklerini, ancak rehavete kapılmayacaklarını belirtti.

Takım olarak, hem kendi sahalarındaki hem de deplasmandaki maçlarına galibiyet için hazırlandıklarını ifade eden Sofuoğlu, başarılı olmak için çok çalışmak zorunda olduklarına işaret etti.

Şanlıurfa Belediyespor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini ifade eden Sofuoğlu, şöyle konuştu:

''İki maç kazanmakla her şeyin bitmediğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle arkadaşlarım çok ciddi bir şekilde çalışıyor. Her maç zor, bunu biliyoruz. Bu zorlukları yenmek önemli. Kendimize güveniyoruz, rehavete kapılmak yok. Takım olarak çok iyi durumdayız. Önümüzde zorlu bir maç var. Rakibimizin durumu ortada ama biz onlardan çok kendi durumumuza bakacağız.''

2. Lig 5. Grup'ta haftanın hakem ve programı!

GASKİ Spor-Şanlıurfaspor: Erol Kabadayı
Şanlıurfa Belediyespor-Kahramanmaraşspor: Bülent Birincioğlu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor-Adıyamanspor: Özgür Bayır
Hatayspor-İskenderun Demirçelikspor: Volkan Alabaş

15 Mart Cumartesi:

13.30 GASKİ Spor-Şanlıurfaspor (GASKİ Spor Tesisleri)

16 Mart Pazar:

13.30 Şanlıurfa Belediyespor-Kahramanmaraşspor (Şanlıurfa 11 Nisan)
13.30 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor-Adıyamanspor (Seyrantepe DİSKİ)
13.30 Hatayspor-İskenderun Demirçelikspor (Hatay Atatürk)