Sarı lacivertli ekip, Sivasspor maçını kazanarak şampiyonluğa ulaşması durumunda, Spor Toto Süper Lig'deki başarısından elde edeceklerinin yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımdan gelenle birlikte 70 milyon liralık gelirin sahibi olacak.

Trabzonspor ile yaptığı şampiyonluk yarışını önde tamamladığı takdirde sarı-lacivertli ekibin kasasına, Spor Toto Süper Lig'de galibiyet ve beraberliklerden alacağı performans primi, şampiyonluk primi ve şampiyonluk sayısına göre alacağı primin yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını elde edeceği için gelecek garanti parayla, yaklaşık 70 milyon liralık bir gelir girecek.

Sivasspor maçını kazanması durumunda 20 milyon lira performans primi alacak Fenerbahçe, şampiyonluk primi olarak 15 milyon, şampiyonluk sayısı nedeniyle de 18 milyon liranın üzerinde bir rakam elde edecek.

Avrupa kupalarında ''Devler Ligi'' mücadelesine doğrudan katılma hakkını elde edecek sarı-lacivertliler, bu kulvardan da 16 milyon liranın üzerinde bir gelir kazanacak.

Elde edilen bu başarıyı ürünlerinin satışına da yansıttığında ve kombine biletlere olan ilginin geçen yıla göre daha da artacağı düşünüldüğünde Fenerbahçe için şampiyonluğun getirisi 70 milyon liranın çok üzerine çıkabilir.