Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Turhan Sofuoğlu, bulundukları durumdan kurtulmaları için taraftar desteğine ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, ligde son sırada bulunmalarına rağmen disiplinli bir şekilde belirledikleri plan doğrultusunda çıkışa geçeceklerine inandığını ifade etti.

Hatayspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Sofuoğlu, "Puan alabileceğimiz bir maçtı. Aslında skora aldanmamak lazım. Rakibimiz şut atmadan 3 gol attı. Bu bizi düşündüren bir olay. Şahsi hatalardan gol yedik. Bireysel hatalar canımızı yakmaya devam ediyor. Bu duruma en kısa zamanda son vereceğiz" dedi.

Futbolda kolay gol yememenin çok önemli olduğuna dikkat çeken Sofuoğlu, "Puan olarak ligin sonunda bulunuyoruz. Hatayspor maçı bizim için çok önemliydi. Yaptığımız hatalar bize ders oldu" diye konuştu. 2 önemli maçları kaldığını ve bu karşılaşmalardan puan almayı hedeflediklerini kaydeden Sofuoğlu, "Bu açıdan taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. En azından şimdiki durumdan kurtulmamız için taraftarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Futbolcular da yalnız kalmak istemez" ifadelerini kullandı.

Ocak ayında gerekli yerlere takviye yapacaklarını vurgulayan Sofuoğlu, transfer görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi. (www.kanal46.tv)