Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Özlem: "Bu takımda herkes elinden geleni yapıyor. Kimse mağlup olmak için sahaya çıkmıyor" dedi.



KAHRAMANMARAŞ (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Yılmaz Özlem, 1-0 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Bu takımda herkes elinden geleni yapıyor. Kimse mağlup olmak için sahaya çıkmıyor" dedi.


Özlem, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi mücadele ettiklerini kaydetti.


Takımın mağlup olduğu maçın ardından basın toplantısına katılmanın çok zor olduğunu ifade eden Özlem, şunları söyledi:


"Gerçekten Kahramanmaraş halkına çok ihtiyacımız var. Antalya'da 15 günlük bir kampımız var. En iyi şekilde çalışıp, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanarak Allah nasip ederse oradan 3 puanla başlamak istiyoruz. Yavaş yavaş yukarıya tırmanmayı hedefliyoruz. Bu takımda herkes elinden geleni yapıyor. Kimse mağlup olmak için sahaya çıkmıyor. Adamlar biri kere geldi o da gol oldu. Bugün futbolcularım ayağa pas yapmayı, kanatlara inmeyi, bunları gerçekten çok iyi yaptılar." 


Kahramanmaraşsporlu futbolcu Erhan Çelenk de ilk yarı şansızlık nedeniyle iki şutlarının direkten döndüğünü, buna karşın ikinci yarı pozisyonu olmayan Manisaspor'un gol bulduğunu bildirdi.


Manisaspor cephesi


Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise kendileri ve Kahramanmaraşspor için kritik olan maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.


Bu maçtan önce son iki haftada oynadıkları iki maçı kaybettiklerini anımsatan Özdeş, şöyle konuştu:


"Kahramanmaraşspor ilk galibiyetini almak için oynadı. Oyunun ilk yarısı bizim yarı sahamızda geçti. Yarı alanımızda savunma yaparken çok dikkatliydik. Güzel de bir gol attık. Bütün hafta içerisinde çalışmalarımızın  tamamını sahada uygulayan oyuncularımı kutluyorum. Ziraat Türkiye Kupasını kaybetmemizin ardından 'taraftarlarımızdan kazanarak özür dileyeceğiz' demiştik. Mücadele ederek özür dilediğimizi düşünüyorum. Bu gabiyeti onlara armağan ediyorum."


Manisasporlu futbolcu Volkan Babacan ise Kahramanmaraş'a gelirken tek amaçlarının 3 puan almak olduğunu, amaçlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, ligde üst sıralarda olmak için elerinden geleni yapacaklarını söyledi.