Kahramanmaraşspor’un İstanbulspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada taraftarın Kahramanmaraşspor aşkı alevlendi.


Önceki gün 12 Şubat Stadyumunda oynanan Kahramanmaraşspor-İstanbulspor maçına ateşli taraftar gurupları damga vurdu. Maç öncesi ve sonrası için hazırlanan sevinç gösterileri futbolcuları ve Kahramanmaraşspor yönetimini duygulandırdı. Her fırsatta taraftardan övgü ile bahseden teknik yönetim, taraftarın hazırladığı kutlama ve sevinç gösterilerine teşekkür etti.



Kahramanmaraşspor’u içeride ve dışarıda oynadığı hiçbir maçta yalnız bırakmayan vefakar taraftarlar, önceki gün oynanan İstanbulspor maçında sürprizlerle karşıladı. Maç öncesi şehir turu atan ve Kahramanmaraş halkını maça davet eden taraftarlar, Kırmızı-Beyaz aşkının gücünü de ortaya koydu. Yaşlı genç, kadın çocuk demeden stadyuma akın eden Kahramanmaraş halkı da İstanbulspor maçının ne kadar önemli olduğunu bu ilgi ile kanıtladı.


Play-Off’da önemli bir avantaj yakalamak isteyen Kahramanmaraşspor’da taraftarın gerekliliği haftalar öncesinde dile getirilmişti. Bu önemi iyi algılayan taraftar gurupları da organize olarak takımlarına büyük destek verdi. Karşılaşmanın henüz başında sahaya çıkan oyuncuları konfetilerle ve meşalelerle karşılaşan taraftarlar, oyunculara büyük moral verdi. Maçın başlamasıyla müthiş bir tezahürat selinin yaşandığı karşılaşmada tansiyon hiç düşmedi.


Gergin geçen maçta taraftar da baskı yapınca İstanbulsporlu oyuncular aslanın kafesi olan 12 Şubat Stadyumunda aslana yem olacağını daha ilk dakikalarda anlamıştı. İstanbulsporlu oyuncuları ıslıklayarak onların konsantrasyonunu bozan taraftarlar, Kahramanmaraşspor’a bu anlamda önemli bir avantaj verdi. Maç boyunca devam eden tezahüratlar ve kutlamalar, maçın bitimiyle de devam etti. Edeler Grubunun hazırladığı meşale şov tribünleri daha da coşturdu. Kahramanmaraşsporlu oyuncular taraftarların yanına giderek onlara teşekkür etti. Taraftarlarda galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve galibiyetlerin devam etmesini istedi.


Stadyum çıkışında şovlarına devam eden taraftarlar, takıma tesise kadar da eşlik etti. Geçtiğimiz düzenlenen basın toplantısında taraftarın önemine dikkat çeken Teknik Direktör Bayram Toysal, taraftarın bu güzel tutumuna teşekkür etti. Toysal, desteğin aynı şekilde devam etmesi gerektiğini belirterek, “Kahramanmaraşspor’un çok büyük bir taraftarı var. Ben herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu destekler devam ettiği sürece bizim moralimiz ve motivasyonumuz yükseliyor. İnşallah büyük taraftarımızla kazanmaya devam edeceğiz.”dedi.
(Haber&Fotoğraf: Cebrail Sarı / Manşet)