Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren ve son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ateş hattında bulunan Kahramanmaraşspor’da sular bir türlü durulmuyor.

Üst üste alınan yenilgilerin faturasının kesildiği Teknik Direktör Hüseyin Yenikan ile yardımcı antrenörlerin istifa ettiği takımın başına hoca olarak geçmiş yıllarda Yimpaş Yozgatspor’u çalıştıran 48 yaşındaki Alaaddin Demirözü getirildi.

NEDAT TÜRK VE MURAT ASLANGÖREN İSTİFA ETTİ

Öte yandan; son yapılan kongre öncesinde adı başkan adayı olarak geçen ancak Doğan Tehci yönetiminde yer alan ve genel sekreter olarak görevlendirilen kentin tanınmış simalarından Avukat Nedat Türk ile basın sözcü yardımcısı Murat Aslangören yöneticilik görevlerinden istifa ettiler.

3 Kasım 2010 tarihi itibarı ile Kulübe istifa dilekçesini gönderen Nedat Türk; “Kulübün genel sekreteri olarak hiçbir olaydan haberim yoktur. İlk toplantıda söylendiği gibi açık ve şeffaf bir yönetim olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle kulübe herhangi bir katkımın olmadığını düşünüyorum” diyerek istifa etti.

İŞTE NEDAT TÜRK’ÜN KULÜBE GÖNDERDİĞİ VE GÜNDEMİ SARSACAK İFADELERLE DOLU İSTİFA DİLEKÇESİNİN TAM METNİ:

“En son yapılan kongrede yönetime seçildim ve yönetimde genel sekreter olarak tarafıma görev tevdii edildi. Bugüne kadar lig başlamadan önce 3 tane toplantıya davet edildim ve bu toplantıların hepsine katıldım. İlk toplantıda kulüp başkanımız Sayın Doğan Tehci, açık ve şeffaf bir yönetim olacağını, kulüben nakit 600 bin lira parası olduğunu, transfer yasağının ise kesinlikle kaldırılacağı beyan edilmiştir. Bu kadar paradan sonra basından öğrendiğim kadarı ile birçok yerden kulübe maddi yardımlar yapıldı, kombinelerden paralar geldi. Ancak en son yapılan basın toplantısında kulübe 300 bin lira civarında para geldiğini ve bunun 100 bin lira civarında kısmının kasada mevcut olduğunun belirtildiğini yine basından öğrendim.

Bu 3 toplantıdan başka hiçbir surette tarafım toplantıya çağrılmadığım gibi birçok gelişmeyi basından öğrendim. Birçok toplantı birkaç kişi ile yapıldı, alınan kararlar birkaç kişi ile alındı. Teknik Direktör değişikliği gibi kulüp için önemli olan konularda hiçbir zaman toplantıya davet edilmedim. Şimdi ise eski teknik direktör istifa etmiş, yeni teknik direktörle görüşülmüş ve anlaşma sağlanmıştır. Bunları tamamen basından öğrendim.

Kulübün genel sekreteri olarak hiçbir olaydan haberim yoktur. İlk toplantıda söylendiği gibi açık ve şeffaf bir yönetim olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle kulübe herhangi bir katkımın olmadığını düşünüyorum.

Yerimize gelecek arkadaşlara yer açmak için ve yukarıda saymış olduğum nedenlerle yöneticilik görevimden istifa ediyorum.”

Nedat Türk’le birlikte istifa eden Murat Aslangören de, bu ifadelere ek olarak; “Kulüp Başkanı Sayın Doğan Tehci’nin almış olduğu yanlış kararların ve bu kararlar üzerindeki ısrarcı tutumu nedeni ile kulübe zarar vermektedir. Bu kararlarda da herhangi bir dahlim ve haberim yoktur” dedi. (www.kanal46.com)