Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Şerit: "Yediğimiz gollerde maalesef bireysel hatalar çoktu"


KAHRAMANMARAŞ (AA) - PTT 1. Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Kahramanmaraşspor'un teknik direktör Orhan Şerit, "Yediğimiz gollerde maalesef bireysel hatalar çoktu" dedi.


Şerit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.


Düşündükleri her şeyin sahaya yansıtıldığını belirten Şerit, şöyle devam etti:


"Sergilediğimiz mücadele bizim adımıza sevindirici. Oyuncularımı tebrik ediyorum ancak yediğimiz gollerde maalesef bireysel hatalar çoktu. Oyuncularımız daha iyi bir oyun ortaya koyarak galibiyeti çok arzuluyordu. Maç boyunca da rakibimizin üstünlüğünü kabul etmedik. Fakat yetenekli oyuncuları gol pozisyonlarında muvaffak oldular ve 3-1'lik sonuç ortaya çıktı."


Kahramanmaraşsporlu Serkan Özsoy da maçın başında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak şansız goller yediklerini ifade etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arslan, "Kahramanmaraşspor maçı bizim için şampiyonluk yolunda önemli bir virajdı"


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da maçın tahmin ettikleri gibi zor geçtiğini ancak galibiyete ulaştıklarını söyledi.


Kahramanmaraşspor'un düşmemek için matematiksel olarak son hamleleri yaptığını ifade eden Arslan, şöyle konuştu:


"Bu maçı bizim için şampiyonluk yolunda önemli bir virajdı. Maç bizim açımızdan talihsiz bir golle başladı. Golün şokunu atlattıktan sonra yetenekli oyuncularımız güzel goller attılar. Rakibimiz 90 dakika boyunca bize rahat bir maç oynatmadı. Neticede güzel bir 3 puan oldu."


İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Orkun Usak da maçın zor geçtiğini ancak bura rağmen kazandıklarını belirtti.


(AA)