Teknik direktör Şerit: "Bu maçı kazanarak ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz"


KAHRAMANMARAŞ (AA) - PTT 1.Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.


Hanefi Mahçiçek Stadı'nda, teknik direktör Orhan Şerit yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kala maçla sona erdi.


Şerit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor maçında alınan 1 puanın moral ve motivasyonlarını artırdığını belirtti.


Fizik kondisyon durumlarının iyi durumda olduğunu ifade eden Şerit, "İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Orduspor maçında ortaya çok iyi bir mücadele koyduk. Kontra ataklarla yüzde yüz gol pozisyonları bulduk ancak bunda başarılı olamadık. Önümüzdeki maçlardan 3 puan almak için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.


Çarşamba günü Karşıyaka'yı ağırlayacaklarını anımsatan Şerit, İzmir temsilcisini puansız göndermek istediklerini vurguladı. 


Karşıyaka maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Şerit, "Bu maçı kazanarak ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz" diye konuştu. 


(AA)