Türkiye Yıldızlar Güreş 1.Ligi İlk kademesi Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak.

Bursa'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar 1. Ligi'ne Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı, 2. kez ev sahipliği yapıyor. Türkiye Yıldızlar 1. Ligi'nde grubunda 3. lüğünü koruyan ve klasman müsabakaları yapacak olan Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımını, bu hafta da zorlu karşılaşmalar bekliyor.

İki kademeli olarak gerçekleşecek olan karşılaşmaların ilk kademesini ev sahibi Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı, 10-11 Ocak 2009 tarihlerinde ilçede; İstanbul Coşkun Koleji, Ankara Yaşar Doğu Spor Kulübü ve Kahramanmaraş Göksun Belediyesi ile yapacak.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı'yla birlikte toplam 4 takımın yer alacağı karşılaşmaların 2.kademe maçları ise 30-31 Ocak 2009 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Yapılan müsabakalar sonucunda 1 ve 2. olanlar 1. ligde, 3 ve 4. olanlar ise 2. ligde devam edecek. 10 Ocak 2009 saat:18.00'de tartı, 11 Ocak 2009 saat: 11:00'de müsabakalar gerçekleştirilecek.

Mustafakemalpaşa ilçesi Belediye Başkanı Hayri Öztetikler böyle bri sportif kmücaedeleye ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu hafta müsakabakalara ev sahipliği yapacak olan Belediyespor Güreş Takımı sporcularımıza yapacakları müsabakalarda başarılar diliyor, inanıyorum ki ilçemizi en iyi şekilde temsil ederler. Ayrıca ilçe halkından da güreşçilerimize destek bekliyoruz." dedi. (CİHAN)