Aydınspor 1923’e geçen sezon başında Amedspor’dan transfer edilen 30 yaşındaki tecrübeli golcü oyuncu Uğur Tülümen, gelecek sezon için tercihini yine siyah beyazlılardan yana kullandı.


Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’te transfer hareketliliği devam ediyor. İç transferde büyük bir oyuncu grubuyla anlaşan siyah beyazlılar golcü oyuncu Uğur Tülümen’le de devam etme sözü aldı. Hacettepe’nin kendisiyle temas halinde olduğu öğrenilen Tülümen’in gönlünün Efe’den yana olduğu ve gelecek sezonda da Aydınspor 1923’te forma giymek istediği ifade edildi. Mayıs ayı sonu itibariyle Aydınspor 1923 ile sözleşmesi sona eren golcü oyuncunun siyah beyazlı kurmaylarla önümüzdeki günlerde yeni bir mukavele imzalaması bekleniyor.


HAVA TOPLARINA HAKİM
Aydınspor 1923 ile sezon başından bu yana lig ve Türkiye kupası olmak üzere toplam 26 maça çıkan Uğur Tülümen rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Siyah beyazlı forma altında bin 466 dakika top koşturan Tülümen, 26 karşılaşmanın 15’in ilk 11’de başlayıp 11 karşılaşmada da oyuna sonradan dahil oldu. Özellikle sezon boyunca ileri uçta hava toplarında etkili bir futbol sergileyen Uğur’un, sırtı dönük oyunu ve güçlü fiziği ile defans hattındaki oyuncuları zorladığı dikkat çekti.