Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yer alan Öztürk Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen konutlar, sahiplerine kavuşuyor. Bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle 88 dairenin hak sahipleri netleşti.
TOKİ KURA ÇEKİMİ İLE 88 AİLE UMUTLA BEKLEDİ
TOKİ Gümüşhane Kürtün Öztürk Mahallesi'nde inşa edilen 2+1 ve 3+1 daireler için 88 konutun kura çekimi yoğun katılımla gerçekleşti. Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, kura çekimini büyük bir heyecanla izledi. Noter huzurunda yapılan çekilişle konutların asıl ve yedek hak sahipleri belirlendi.
İSİM LİSTESİ YAYIMLANDI
TOKİ Kürtün Öztürk Mahallesi konutları için yapılan kura çekimi, saat 11.00'de tamamlandı. Kura sonuçları ve asıl ile yedek hak sahiplerinin isim listesi, çekilişin hemen ardından kamuoyu ile paylaşıldı. Hak sahipleri, isim listesine TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilir.




