“Kimse Yok Mu” Feryadına Uzanacak Eller Yola Çıkıyor. 10 bin aileye yardım götürülecek. Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Kurban Bayramında Siirt ve Hakkâri’ye misafir oluyor..
Kahramanmaraş’ta şehit ailelerine canlı kurban dağıtılacak.. Kahramanmaraş Merkez, Pazarcık ve Narlı’da da ihtiyaç sahiplerine ulaşılacak..

Kurulduğu günden bu yana dünyanın dört bir tarafına giderek ihtiyaç sahiplerinin maddi ve manevi yanında olan Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kurban Bayramında da binlerce ailenin yüzünü güldürecek. Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Osman Altunköprü; "Kurban Bayramında Kahramanmaraşlı hayırsever işadamları ile Siirt ve Hakkâri’ye misafir olacağız.”dedi.

Yapacakları yardım organizasyonlarıyla Güney Doğu illerinde bayramı bayram gibi yaşamayan ve “Kimse yok mu” diye haykıran vatandaşların yanında olacaklarını ifade eden Altunköprü; "Kahramanmaraş’ın selamını ve sevgisini kurban vesilesi ile bu vatandaşlarımıza götürerek, geçmişte olduğu gibi bugünde ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi ile bir bütün olduğunun hatırlatılması insanlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesini hedefliyoruz" dedi.

İşadamlarından oluşturdukları gruplarla Siirt ve Hakkâri’de 10 bin yardıma muhtaç aileye kurban eti dağıtmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Altunköprü; "İnsanın huzurlu olmasının çevresinin, mahallesinin, şehrinin ve ülkesinin huzurlu olmasıyla mümkün olacağını düşünüyoruz. Ülkemizde bir kısım insan açlık sefalet ve yokluk içinde hayat sürerken bizim burada mutlu olmamız düşünülemez. Mazimiz bunun böyle olmadığını gösteren örneklerde dolu.” ifadesini kullandı.


"Ülkemizde ve dünyanın değişik coğrafyalarında “kimse yok mu” diye feryat eden o kadar çok insan var ki bunları görmemek için kör ve sağır olmak gerekir" diyen Osman Altunköprü; "Dernek olarak yaptığımız yardımların yönünü bu yıl Kurban Bayramında Güney Doğu illerimize çevirdik. Kahramanmaraş’tan dağıtıma katılacak hemşerilerimiz Siirt ve Hakkâri’deki yardıma muhtaç ailelerle buluşarak birlikte bayram yapma mutluluğunu yöre halkıyla paylaşacaklar" dedi.

Kimse Yok Mu Derneğinin Kahramanmaraş şubesi olarak bugüne kadar birçok yardıma muhtaç ailenin imdadına koşup ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını anlatan Osman Altunköprü, şunları kaydetti: "Dernek olarak yaptığımız faaliyet, varlıklı insanlarımızla yoksul insanlarımız arasında köprü vazifesini ifa ederek hayırsever vatandaşlarımızdan aldıklarımızı ihtiyaç sahibi insanlarımıza dağıtmaktır. Kurban Bayramı faaliyetleri çerçevesince merkezdeki ihtiyaç sahibi bazı şehit ailelerine de canlı kurban yardımı yapacağız. Vatanı, milleti için canını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerini de unutmadık. Bu ailelerden ihtiyacı olanları tespit ederek onlara da bayramdan önce canlı kurban dağıtmayı hedefliyoruz.”dedi.

Osman Altunköprü, yine bayram faaliyetleri içerisinde Pazarcık ve Narlı’da da yardıma muhtaç ailelere ulaşılarak kurban eti dağıtmayı planladıklarını sözlerine ekledi. (www.kanal46.tv)