Kahramanmaraş Belediyesi yardıma muhtaç olan ve geçimini güçlükle sağlayan halkı her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da yalnız bırakmadı.

Sosyal belediyecilik uygulamasını halkla buluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, şunları söyledi: “Her yerde olduğu gibi bizim de halkımız arasında geçimini güçlükle sağlayan insanlarımız var. Biz Kahramanmaraş Belediyesi olarak gücümüz nispetinde hazırladığımız gıda paketlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın huzurunu yaşıyoruz. Paketimizin içindeki gıdalar, özenle seçilmiş kaliteli ürünlerdir. Ramazan ayı fakir fukaranın sevindirilmesi, paylaşımın öne çıktığı, barış ve kardeşlik duygularının aşılandığı aydır. Biz de üzerimize düşen yardım görevini gerçekleştiriyoruz. Bu yardımların, hayırsever vatandaşlara da örnek olmasını temenni ediyoruz.”

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde alan çalışması yapılarak tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşların evleri Belediye çalışanları tarafından ziyaret edilerek içinde kuru gıdaların bulunduğu kolileri teslim ediliyor.

Dağıtılan gıda paketlerinin içerisinde ise; makarna, pirinç, şeker, mercimek, bayram şekeri, helva, yağ, nohut, kuru fasulye, zeytin, çikolata ve çay bulunurken, gıda paketlerinin dağıtımlarına 10 farklı ekip ile akşam saat 19.00’dan sonra devam edildiği bildirildi. (www.kanal46.com)