Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 5 arkadaşını bıçakla yaraladıktan sonra intihar girişiminden bulunan şüpheli tutuklandı.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Göksun ilçesinde 5 arkadaşını bıçakla yaraladıktan sonra intihar girişiminden bulunan üniversite öğrencisi tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden arkadaşlarını bıçakla yaraladıktan sonra suç aletini karnına saplayan Ş.Ş.T'nin Necip Fazıl Şehir Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.


İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.


Bu arada Ş.Ş.T'nin cumhuriyet savcısına verdiği ifadede, "Psikolojik sorunlarım var. O an kontrolümü kaybettiğim için arkadaşlarıma ve kendime zarar verdim" dediği öğrenildi.


Göksun ilçesinde, 8 Nisan'da, cinnet getiren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ş.Ş.T, aynı apartmanda oturan ve öğrenci oldukları öğrenilen 5 arkadaşını bıçakladıktan sonra suç aletini karnına saplayarak intihar girişiminde bulunmuştu. 


(AA)