Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Türkoğlu Şubesi Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları çerçevesinde ilçede Kaymakam Atila Kantay başta olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan birim amirlerine, kadın çalışanlarına ve tüm kadınlara gül ve karanfil dağıtıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cengiz Türk şunları söyledi: "Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Kadınlarımız açısından çok anlamlı ve önemli olan bu günü en etkin şekilde kutlamaya karar verdik,kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyorum,kendilerini unutmadığımızın ifadesi olarak Kadın Kollarımız ve üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek Karanfille anıyoruz" dedi.

ADD Kadın Kolları Başkanı Serpil Taşkıran ise şunları söyledi: "Biz ADD olarak hem gül dağıtıyoruz hemde derneğimizde tüm kadınlarımıza yönelik olarak 8 mart akşamı Eğlence proğramı düzenliyoruz,Kadını ön plana çıkaran ve çağdaş Cumhuriyetin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür ediyoruz,Kadınlarımızın hayatın her safhasında etkili olmasını diliyoruz,etkinliğimize tüm kadınlarımızı davet ediyoruz"dedi.

ADD'nin gül dağıtımını çok anlamlı bulduklarını söyleyen Türkoğlulu kadınlar ise çok mutlu olduklarını söyledi.

ADD Başkanı Cengiz Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri Rüştü Ernaz,Kenan Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Serpil Daşkıran ,Dernek Genel Sekreteri Gülşah Akkaya tarafından ana caddelerde ve kurumlarda yüzlerce karanfil dağıtımı gerçekleştirildi. (www.kanal46.com)