AK Partili Milletvekili adayları 22 Temmuz erken genel seçim öncesi çalışma ve ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili adayları, Kahramanmaraş Ziraat Odası (KZO) Başkanı Yusuf Çetinkaya’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, tanıtım ve projelerini anlattılar.

Genel seçimler az bir süre kala adaylar seçim gezilerine hız verdi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları, Milli Eğitim eski Bakanlarından Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Av. Veysi Kaynak, Dr. Cafer Tatlıbal Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret ederek destek istedi. İl Başkanı Atıf Şirikçi’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Ziraat odası Başkanı Yusuf Çetinkaya,Yönetim Kurulu Üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu.

Çetinkaya, 23. dönemde parlamentoda yer alacak milletvekili adaylarına başarılar dileyerek şunları söyledi: “"Gelecekte ilimizi TBMM’de temsil edecek olan Milletvekili adaylarına çiftçilerin ve muhtarların sorunlarını yakinen anlatma fırsatı buluyoruz. Bizim önceliğimiz çiftçilerimizin sorunlarıdır. Bilindiği üzere ülkemiz ve ilimiz tarım ağırlıklıdır. Ülke kalkınmasında da tarım mihenk taşıdır ve tarımı yapan çiftçimize verilen sözler de unutulmamalıdır, tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Sağlam, Kaynak ve Tatlıbal da ziyaretin uyum içerisinde geçtiğini belirterek, gösterilen yakın ilgiye teşekkür ettiler. Adaylar; “Söz veriyoruz, seçildiğimiz zaman ne geldiğimiz yeri, nede çiftçimizi asla unutmayacağız” dediler,

Ziyarette, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar, milletvekili adaylarına çeşitli sorular sorarak, sıkıntılarını dile getirdiler. (Akşam Postası) (www.kanal46.tv)