İki yıldır Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanlığını yürüten Albay Sezai Akgün’ün tayininin çıkmasından dolayı Vali Tanılır tarafından Albay Sezai Akgün’e veda yemeği düzenlendi.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Tanılır Albay Sezai Akgün’ün Türk Silahlı Kuvvetlerinin görev bilinci son derece yüksek olan değerli bir subayı olduğunu söyledi. Sezai Akgün’ün iki yıl büyük bir ciddiyetle devlete, millete hizmet ettiğini. Kolluk hizmeti ifa etmesi hasebiyle Emniyet Teşkilatı ve Milli İstihbarat Teşkilatı ile yakın iş birliği içinde çalıştığını söyledi. Vali Tanılır; “ Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Kendisine, eşine, çocuklarına bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve mutluluklar diliyor. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Albay Sezai Akgün’e 01 Eylül 2008 tarihinde Kahramanmaraş’ta görev başladığını söyleyerek, bu süre zarfında Vali Tanılır’ın her zaman yanlarında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini söyledi. Kurumlar ile hep kol kola olarak birlikte çalıştıklarını söyleyen Albay Akgün Kahramanmaraş’ta çok güzel dostluklar kazandığını ifade etti.

Vali tarafından Albay Sezai Akgün’e Kahramanmaraş bakır işlemeciliği bir tabak hediye edildi. (Kaynak: Valilik)