Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesinde Emniyet Amirliği görevini yaklaşık 2 yıldır sürdüren İlçe Emniyet Amiri Ahmet Güngör, başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günlerden itibaren halkla diyalogunu sürekli sıcak tutan, sempatik tavırları ve yapıcı üslubuyla ilçe halkının sevgisini kazanan Güngör, Emniyet Amirliğinin de çehresini değiştirdi.

Mevcut bulunan Emniyet lokalinde periyodik olarak gerek esnaf, gerekse vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip sıkıntılarına çözüm için gayretler sarf eden Emniyet Amiri Ahmet Güngör, Engelliler Derneğinin kurulmasında da büyük çaba sarf ederek, Emniyet teşkilatının engelli vatandaşlarımızın da yanında olduğunu gösterdi.

Son olarak ta ilçe Emniyet Amirliğine spor salonu yapmak için kolları sıvayan Güngör bugünlerde çalışmalarını hızla sürdürüyor.

300 m2’lik bir alana yapılması düşünülen ve inşaat çalışmalarına başlanılan spor salonu tamamlandığında yine vatandaşların kullanımına açılacak. Bisiklet, yürüyüş bandı, kondisyon aletlerinin de bulunacağı spor salonu Andırın içinde bir ilk olacak.

Halk- Polis kaynaşması açısından da büyük bir önem arz eden bu tesis ayrıca halkımızın da spor’a ilgisini artıracak.


(Haber- Foto: İSKENDER ZENGİN
DHA, ANDIRIN-KAHRAMANMARAŞ)