Andırın ilçesine atanan Kaymakam Mustafa Maslak, göreve başladı.


Hükümet Konağı önünde kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Maslak daha sonra makama geçerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Maslak, görev süresi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade ederek, kamu hizmetlerinin vatandaşa en verimli şekilde yansıtılması, devletin şefkati ve güler yüzünün gösterilmesi noktasında ayrım yapmadan hizmet edeceklerini aktardı.


Sırasıyla Kırıkkale-Karakeçili ve Anada-Aladağ ilçelerinde kaymakam vekilliği yapan Maslak, Burdur-Çeltikçi Kaymakamlığı görevinin ardından son çıkan kararname ile Andırın Kaymakamlığına atandı.


Mustafa MASLAK Kimdir?
1985 yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde doğdu. İlk,Orta ve Lise öğrenimini Manavgat'ta tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden okul ikincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başlangıç yaptı. Sırasıyla Samsun Valiliği'nde İl stajı,Konya İlinde Teftiş stajı ve İzmir'in Menderes İlçesinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladıktan sonra, Kırıkkale-Karakeçili ve Adana-Aladağ ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından yurtdışı stajı için gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yıl süreyle İngilizce eğitimi aldı ve Amerikan Kamu Yönetimi üzerine incelemelerde bulundu.
Yüksek Lisans Eğitimine SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında devam etmektedir.İyi derecede İngilizce bilmektedir.