Kahramanmaraş Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü İçme suyu şebekelerinde çalışmalara devam ediyor.


Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nden alışmalara ilişkin verilen bilgide: “Arıza Çalışmaları: Su şebekemizden oluşan arızalara ekiplerimiz anında müdahale etmektedir.7 gün 24 saat zor şartlarda çalışan ekiplerimiz arıza giderilene kadar aralıksız çalışmaktadır.185 su arızaya gelen şikayet ve öneriler titizlikle dikkate alınmaktadır.


Büğlek Depo: Şehrimize 2008 yılında katılan zemin kotu diğer mahallelerimize oranla daha yüksekte bulunan Büğlek ve Ballıca mahallelerindeki su sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza karasu kaynak suyunun ulaştırılması için yapılan su deposuna çekilen isale ve şebeke hattı çalışmaları devam etmektedir.


Kırım Mahallesi: Şehrimize 2009 yılında katılan Karacasu mevki Kırım mahallesi yapılan içme suyu ve isale hattı çalışmaları devam etmektedir.


Aksu Mahallesi : Aksu mahallemize giden isale hattının yenilenmesi çalışmaları devam etmektedir.


Ayrıca Divanlı, İsa Divanlı, Turan, Yörükselim mahalleleri ve Malik Ejder caddesindeki eskiyen eski su şebeke borularının yerine daha dayanıklı ve hijyenik su sebeke boruları ve abone bağlantı boruları çekim işi tamamlanmıştır. Haydarbey ve Hürriyet mahallelerinde yeni açılan imar yollarına da şebeke hattı çekimi çalışmaları devam etmektedir” denilerek bilgi verildi.