Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne 3. Sınıf Emniyet Müdürü Levent Üstüner getirildi.

Yeni Asayiş Şube Müdürü Levent Üstüner, huzur ve asayişin sağlanmasında ‘polis-vatandaş’ işbirliğinin son derece önemli olduğunu belirterek; “Kahramanmaraş bu alanda örnek şehirlerden birisidir. Şunun da önemli bilinmesi gerekir ki, polise yapılan ihbarlarda ihbarcının kimliğinin gizlenmesi yani gizlilik prensibi esastır ve buna çok önem verilir. Vatandaşlarımız buna emin olsun” dedi.

Başarılı çalışmaları ile tanınan 3. sınıf Emniyet Müdürü ve Kahramanmaraş’ın yeni Asayiş Şube Müdürü Levent Üstüner’in özgeçmişi ise şöyle:

Aslen Konya’lı olan 1968’de Ereğli ilçesinde dünyaya gelen Levent Üstüner, 31.07.1991 yılında hizmete başladığı Emniyet Teşkilatında ilk olarak İzmir’de göreve başladı. İlk olarak Kemeraltı polis Karakolu, sonra ise Asayiş Şubesi cinayet bürosunda görev yapan Üstüner, 1995 yılında Van İli Terörle Mücadele Şubesi’nde çalıştı. 1997 yılında Antalya’ya atanan Levent Üstüner, asayiş ve trafik gibi birimlerde çalıştıktan sonra Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

2008-2009 yılında ikinci şark hizmeti olarak Kahramanmaraş’a atanan Üstüner, Havaalanı Şube Müdürlüğüne getirildi.

21 Ağustos 2009 tarihinde de Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atanan Levent Üstüner, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kendisini kutluyor, yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz…(www.kanal46.com)