Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, açılışı yapılan 7 projede amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet vermek olduğunu söyledi.

Aydın, Emniyet Müdürlüğü Müracaat ve Bekleme Salonunda projelerin hayata geçirilmesi dolayısıyla düzenlenen törede, devletin temel görevinin vatandaşa sunduğu hizmeti güler yüz ve kolaylık içerisinde sunmak olduğunu belirtti.

Açılışı yapılan 7 projeden biri olan "Müracaat ve Bekleme Salonu" hakkında bilgi veren Aydın, burada vatandaşa ehliyet, trafik tescil ve pasaport gibi hizmetlerin sunulduğunu belirtti.

Tesiste özellikle yaz sıcaklarında ve kışın soğuk ortamlardan vatandaşı koruyarak daha kaliteli hizmet verilmeye çalışıldığını anlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Buraya gelen vatandaşımız öncelik olarak bankalarda olduğu gibi sıramatikten numarasını alacak, onu burada misafir edeceğiz. Vatandaşımızı özellikle pasaport işlemi sırasında harcını yatırmak için vergi dairesine de göndermeyeceğiz. Orada çalışan bir personel için burada çalışma ortamı hazırlayacağız. Vatandaşımızın vergisi ve harcı burada tahsil edilecek. Buranın yapılmasında Asayiş Hizmetlerini Yaşatma ve Destekleme Derneği ile hayırsever iş adamlarının çok ciddi desteği oldu. "

Tanıtım ve konuşmaların ardından Müracaat ve Bekleme Salonu ile Emniyet Müdürlüğü bahçesinin açılışı yapıldı. Projelerin hazırlanmasında maddi destek sağlayan iş adamlarına plaket verildi.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, AK Parti Milletvekilleri Nevzat Pakdil ve Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, iş adamları ve daire müdürleri katıldı.

Hayata geçirilen diğer projeler ise ön bahçe düzenlemesi, Çevik Kuvvet Dinlenme Salonu tefrişatı, Kondisyon Salonu, Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği hizmet binası tadilatı ve tefrişatı, Şehit Murat Örümcek Polis Merkezi Amirliği hizmet binası tefrişatı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere aydınlatma balonu temini projesinden oluşuyor.