Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, göreve geldikleri günden bu yana araç parkını genişlettiklerini ve araç sayısını 10’a katladıklarını söyledi.


Kahramanmaraş Belediyesi’nin 25-30 sene önce kıt imkânları olduğuna işaret eden Başkan Poyraz: “Bundan 25-30 sene öncesine baktığımız zaman Kahramanmaraş Belediyesi bir tane bekosu olan iki tane itfaiye grubu olan bir belediye idi. Ama şimdi İtfaiye Grup binası 9’a çıkmış ve hepsinde de son model sıfır araçlar bulunuyor” dedi.


NEREDEN NEREYE GELDİK?


Başkan Poyraz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kahramanmaraş Belediyesi’nin iş makineleri bakımından nereye geldiğini göstermek adına bugün arkadaşlarımızla bir araya gelerek ve iş makineleri ve araçlarımızla bir resim (doğrusu fotoğraf olacak) çektirmek istedik.


Bugün tabloya baktığımız zaman Kahramanmaraş Belediyesi olarak büyükşehir olduğumuzu görüyoruz. Sadece İtfaiye olarak ele aldığımızda bugün Gaziantep ve Adana gibi büyükşehirlerden bir hayli ileride olduğumuzu görüyoruz” diye konuştu.


SABAH 8, AKŞAM 5’İ DÜŞÜNEN ARKADAŞIMIZ YOK


Başkan Poyraz Kahramanmaraş Belediyesi olarak kış sezonuna hazır olduklarına işaret ederek: “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da Belediyemiz çetin kış şartlarına karşı hazırlanmış durumda. Geçtiğimiz yıl kar yağışı ve yoğun kış şartlarında görev yaparak vatandaşlarımızın yolunu açan ve onları mağdur etmeyen Kahramanmaraş Belediyesi bu yılda tüm araç ve makineleri ile kış şartlarına hazır bir durumdadır. Bizim çalışma arkadaşlarımızın hepsi 24 saatliktir. Hiçbir arkadaşımızın sabah 8 akşam 5 gibi bir derdi yoktur. Hemen hepsi 24 saat göreve hazır olan ve çalışan arkadaşlarımızdır. Hepsine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.



FEN İŞLERİ 1. SIRADA


Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde bulunan 473 aracın dağılımında Fen İşleri Müdürlüğü 127 araçla birinci sırada gelirken, onu 67 araçla Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 57 araçla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 47 araçla İtfaiye Müdürlüğü ve 45 araçla da Park ve Bahçeler Müdürlüğü izliyor.


Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın makine araç parkında yaptığı açıklamada Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Hasan Kara ve Mustafa Uzunlar ile belediye birim müdürleri ve araçları kullanan görevliler katıldı. (www.kanal46.com)