23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı koltuğuna ise Genç Osman İlköğretim okulu öğrencisi Melek Balbars oturdu.

Temsili başkan Melek Balbars, başkanlık koltuğunda, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Rahmi Kaya’dan çalışmalarla ilgili bilgiler alarak Genç Osman İlköğretim Okulu bahçesine peyzaj düzenleme çalışması yapılması ve okul bahçelerine parke taşı döşenmesini istedi.

Başkan Poyraz ise, Eğitimin ülkemizin kalkınması için çok önemli olduğunu belirterek; “Her yaşta eğitim ve öğretime ihtiyaç var. Okullarda eğitim ve öğretim seviyesinin daha da yükselmesi için Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Her zaman olduğu gibi okullarımızın çevre düzenlemesine katkıda bulunacağız. Şehrimizde çocuklarımızın sağlık ve güven içersinde oyun oynayabilecekleri yeni parkların düzenleme çalışması devam ediyor. Yeşil alan ve ağaç dikim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Dünyada çocuklara adanmış bir bayram kutlayan tek milletiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Hepinizi tebrik ediyor, bayramınızı kutluyorum.” dedi.

Başkan Poyraz, ziyaretin anısına öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. (www.kanal46.com)