Kahramanmaraş Belediyesi Mart ayı olağan toplantısını 7 Mart 2012 Çarşamba günü yapacak.


Kahramanmaraş Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda gündemdeki maddeler görüşülerek karar bağlanacak.


Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında görüşülecek olan maddeler: “Açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesi. Belediye mülkiyetinde bulunan ağaçların izinsiz kesilmesi halinde alınacak bedelin belirlenmesi teklifi. 2 adet çift kabin kamyonet (pikap) ve 1 adet forklift (parke ataşmanı ile birlikte) alınması teklifi. Karacasu eski belediye binasının zemin katında bir odanın geçici olarak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi teklifi.


Denetim Komisyonunun 2011 yılına ait raporu. Mülkiyeti belediyeye ait müstakil ve hisseli parsellere satış kararı alınması teklifi. Okul yeri olan, Ferhuş Köyü 1007 ada 4 parseldeki belediye hissesinin bedelsiz olarak İl Özel İdaresine devri teklifi. Okul yeri olan, Dulkadiroğlu Mahallesi 5434 ada 3 parseldeki belediye hissesinin bedelsiz olarak İl Özel İdaresine devri teklifi. A1 Yetki Belgeli Taşımacılık yapan işletmeciler için yer belirlenmesi teklifi. Kılavuzlu Mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri île birlikte görev yapmak üzere 6 adet bilirkişi seçilmesi teklifi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yönetmeliğinin 14.Maddesinin değiştirilmesi teklifi.


Fatih Mahallesinde bulunan dört adet parka isim verilmesi teklifi. Katı Atık Bertaraf Tesisi alanına yapılacak olan Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisinin yapımı ve işletilmesi konusunda "Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği" (MARAŞÇEBBİR)'ne yetki verilmesi teklifi. Üngüt Köyü, 7048 Ada, 1 nolu parseldeki belediye adına kayıtlı olan arsanın, bedelsiz Türkiye Diyanet Vakfı adına tahsis edilmesi teklifi. İmar planı tadilatları teklifi. Dilek ve temenniler ve bir sonraki Meclis toplantı tarihinin belirlenmesi ve kapanış.” (www.kanal46.com)